monro_logo

ZA ANINE NOVE ČEVLJE!

 ANINI ČEVLJI

Ste že slišali za človeka, ki je iskal nesmrtnost? Usoda je obrabila za cel voz obuval, preden ga je dohitela! Tudi naša Ana, ki je na slovenskih ulicah prisotna malodane vse leto, mora pogosto menjati čevlje, čeprav so njena pota drugačna. Od vasi do vasi in od mesta do mesta namreč pešači s popotno bisago, polno dobrih ulično-gledaliških predstav, nočnih ognjenih utrinkov in raznolikih intervencij. Vsi letni časi jo poznajo in vsak mesec ji je boter, a tako kot pravi neka stara zgodba, ji nekateri ujci nimajo dati drugega kot sneg, veter in ledeni prš. 

Tudi vi ste jo zagotovo že srečali – kot Ano Desetnico, Ano Mraz ali Ano Plamenito!

Ana bo z veseljem še naprej brusila pete ter med ljudi prinašala svojo iskrivo gledališko umetnost, in če jo želite pri tem podpreti, ji ob priliki kaj spustite v klobuk. Ali še bolje, uporabite novodobno obliko podpore in ji namenite 0,5 % svoje dohodnine.

Slednje lahko storite tako, da izpolnite spodnji obrazec, in ga pošljete na pristojno davčno upravo (izpostavo, kjer imate stalno prebivališče), ali pa na katerem od naših dogodkih izpolnite obrazec, ki ga bomo za vas natisnili mi. 

 
 
Prostovoljne prispevke oziroma donacije nam lahko nakažete tudi na TRR.
 
 
Naši podatki so:

Društvo Gledališče Ane Monro

Karunova ulica 14

1000 Ljubljana

DŠ: SI 28749243

TRR: SI 56 0208 3001 0279 747 (NLB)

 

HVALA! SE VIDIMO NA ULICI!

 
© 2018 GLEDALIŠČE ANE MONRO / Trg Prekomorskih brigad 1, 1000 Ljubljana, Slovenija / +386 (0)59 366 163 / ana.monro@kud-fp.si