monro_logo

VABLJENI NA PRVI FRIENDRAISING DOGODEK ANE MONRO!

FOTO čevlji

Zbiramo ZA ANINE NOVE ČEVLJE!

 

Sobota, 9. junij 2018 // 10.00-13.00

Dijaški dom Tabor, Kotnikova 4, Ljubljana 

Ko so nam bogovi umetnosti (beri: odločevalci na Ministrstvu za kulturo) zaprli gmotno pipico in nam je eden izmed glavnih virov podpore iz državne zakladnice presahnil (beri: sofinanciranje programa), smo v Gledališču Ane Monro po letih delovanja naleteli na peščeno goličavo (beri: sušo). In zdaj se obračamo na vas, spoštovani častilci in podporniki kulture (beri: vsi, ki poznate Ano Monro, njene raznolike dejavnosti in/ali ste vsaj enkrat v svojem mestu srečali Ano Desetnico, Ano Mraz ali Ano Plamenito)!

Da bo lahko naša Ana tudi v prihodnjih sezonah ubirala gledališki korak po ulicah slovenskih mest, začenjamo friendraising akcijo Zbiramo ZA ANINE NOVE ČEVLJE, s katero smo se namenili zgraditi živahno skupnost ljubiteljev ulične umetnosti, ki bodo podpirali in opogumljali njene aktivnosti. Če želite postati mecenski član ulične skupnosti Anini prijatelji, se nam 9. junija med 10.00 in 13.00 pridružite na dvorišču in v prostorih Dijaškega doma Tabor v Ljubljani. Pričakujete lahko kvaliteten program z izbranimi crème de la crème uličnimi predstavami (10.20: Teater PolPet; Riba // 11.00: Globus Hystericus; Pot v Tadam // 11.50: Fluid balance; Zmajevo zrcalo // 12.40: Rogor cirkus; Somiru), umetniškimi intervencijami, ustvarjalnimi delavnicami (izdelovanje klobukov iz papirja & samostojni tisk majic) in zabavnimi družabnostmi (dobrodelni tek) ter predstavitev raznolikih dejavnosti Gledališča Ane Monro. Pa seveda veliko možnosti, da nas podprete!

Nenapisano pravilo pravi, da se je za gledališče treba urediti – pa čeprav si predstavo ogledamo kar na ulici – zato smo za simbol članstva v skupnosti Anini prijatelji izbrali metuljčka, ki iz vsakega moškega naredi gospoda, kot modni dodatek pa ga lahko na več načinov nosijo tudi dame. Želimo si, da bi lesen Monrojin metuljček, ki ga izdelujemo sami, postal splošno prepoznaven znak podpore Gledališču Ane Monro, ulični umetnosti in ne nazadnje razvoju urbane kulture, zato ga bomo podarili vsakemu donatorju.

 
Prva priložnost za to, da donirate ZA ANINE NOVE ČEVLJE bo že ob prihodu na prizorišče, kjer vas bomo nagovorili za priporočen prispevek (10 €/odraslo osebo), ki pa ga lahko zavrnete in se dogodka udeležite brezplačno. Ana bo vesela, če ji boste ob tem ali namesto tega odmerili 0,5 % dohodnine in/ali ji kaj prispevali v klobuk, ko vam ga bo ponudila, predvsem pa si želi, da postanete njen prijatelj, dober prijatelj ali celo najboljši prijatelj.
 
In kako postanete Anin…?
  • PRIJATELJ: donirajte 20+ € in Ani zaupajte svoj kontakt. V zahvalo boste poleg Monrojinega metuljčka dobili tudi ekskluzivni dostop do programov naših festivalov in drugih dogodkov preden bodo ti javno objavljeni in povabilo na letno srečanje Aninih prijateljev.
  • DOBER PRIJATELJ: donirajte 50+ € in Ani zaupajte svoj kontakt. V zahvalo boste dobili enako kot Anin prijatelj in povabilo na pogovore z umetniki, ki bodo nastopili na Ani Desetnici. 
  • NAJBOLJŠI PRIJATELJ: donirajte 100+ € in Ani zaupajte svoj kontakt. V zahvalo boste dobili enako kot Anin dober prijatelj, 10 % popusta za udeležbo na enem od naših izobraževanj in povabilo na kavo z vodjo GAM Gorom Osojnikom ali z enim od mentorjev s ŠUGLE.  

 

Ana vam nikoli ne računa, toda zdaj ona računa na vas!

Pridite zato v čim večjem številu in povabite tudi sorodnike, prijatelje, sosede, znance in sodelavce.

 

Če bi radi podprli Ano Monro, a se dogodka ne boste mogli udeležiti, lahko donirate na TRR: SI 56 0208 3001 0279 747 (NLB). Ko bomo pridobili vaše podatke, bomo vsem, ki boste postali ANIN PRIJATELJ, po pošti poslali MONROJINEGA METULJČKA. Če nam želite odmeriti 0,5 % DOHODNINE, natisnite ta OBRAZEC, ga izpolnite in pošljite na pristojni davčni urad.

HVALA!

Naši podatki so:

Društvo Gledališče Ane Monro
Karunova ulica 14
1000 Ljubljana
DŠ: SI 28749243
TRR: SI 56 0208 3001 0279 747 (NLB)

 
© 2018 GLEDALIŠČE ANE MONRO / Trg Prekomorskih brigad 1, 1000 Ljubljana, Slovenija / +386 (0)59 366 163 / ana.monro@kud-fp.si